• Σάλτσα Ανανά (Γλυκόξινη)
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλτε τη ζάχαρη με λίγο νερό σε μέτρια φωτιά και αφήστε το μίγμα να καραμελώσει. Προσθέστε το ξύδι, το χυμό ανανά, το χυμό πορτοκαλιού και αφήστε να βράσουν περίπου 10 λεπτά. Στο τέλος δένετε τη σάλτσα με το corn flour διαλυμένο σε λίγο νερό. Στο τέλος προσθέτετε τα μικρά κομματάκια ανανά.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
• Σάλτσα Μήλου
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλτε τα μήλα, την κανέλλα, τη ζάχαρη και το κρασί. Αφήστε το μίγμα να κοχλάσει.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
• Σάλτσα Πορτοκαλιού
Ξύστε τη φλούδα των πορτοκαλιών και βγάλτε το χυμό. Κρατήστε τα χωριστά. Το ίδιο γίνεται και με το χυμό του λεμονιού. Βάλτε τη ζάχαρη σε μικρή κατσαρόλα και προσθέστε το χυμό λεμονιού μαζί με μερικές σταγόνες νερού. Βάλτε τη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και αφήστε το μίγμα να καραμελώσει. Προσθέστε το χυμό πορτοκαλιού και αφήστε το μίγμα να κοχλάσει. Διαλύστε το corn flour σε λίγο νερό και προσθέστε το στη σάλτσα μέχρι να πήξει. Περάστε τη σάλτσα από σουρωτήρι, προσθέστε το λικέρ πορτοκαλιού και αφήστε την να κρυώσει. Βράστε τη τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού σε καυτό νερό και μετά αφήστε την να κρυώσει κάτω από το νερό της βρύσης. Προσθέστε στη σάλτσα την τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού.
• Σάλτσα Ανανά
---------------------------------------------------------------
• Σάλτσα Μήλου
---------------------------------------------------------------
• Σάλτσα Πορτοκαλιού