Μουσκεύετε μισό κιλό φασόλια από το βράδυ. Την επομένη, αλλάζετε το νερό και τα βράζετε περίπου 1 ώρα. Σωτάρετε 2 κρεμμύδια και 2-3 σκελίδες σκόρδο σε λάδι να μαραθούν. Προσθέτετε τα φασόλια, 3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες και μαϊντανό ψιλοκομμένο. Επίσης, αλάτι, πιπέρι. Σιγοψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά. Κόβετε τα λουκάνικα σε κομμάτια 2 εκ., τα προσθέτετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά.