Σοτάρετε τα σπαράγγια, τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά και τα μανιτάρια, με αλάτι και πιπέρι, σε 2 κουταλιές μαργαρίνη ώσπου να μαλακώσουν. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά με την κρέμα γάλακτος, το τυρί, αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε σε τηγάνι την υπόλοιπη μαργαρίνη και ρίχνετε το μίγμα των αβγών. Μόλις κάνει κρούστα η ομελέτα, προσθέτετε τα λαχανικά και το παριζάκι. Όταν ψηθεί η ομελέτα, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και τη διπλώνετε. Σερβίρετε αμέσως.