Σοτάρετε το μπρόκολο και το κρεμμύδι με 3 κουταλιές μαργαρίνη ώσπου να μαλακώσουν. Προσθέτετε το κρασί, τον κύβο, 2 φλιτζάνια νερό, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι νερό και αλατοπίπερο. Όταν η σάλτσα πήξει, την αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και την υπόλοιπη μαργαρίνη και ανακατεύετε. Σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο το παριζάκι σε δυνατή φωτιά, ώστε μόλις να ροδίσει. Προσθέτετε στη σάλτσα τις πέννες και το παριζάκι, ανακατεύετε, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε.