Σαλάτα της άνοιξης
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
15 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Βάζετε σε ένα μπολ τα σαλατικά, το αβοκάντο, τις πιπεριές, το αγγούρι, τα ντοματάκια και το παριζάκι. Τυλίγετε το χαλούμι στην πιπεριά, το ραντίζετε με ελάχιστο ελαιόλαδο και το προσθέτετε στη σαλάτα. Ετοιμάζετε το ντρέσινγκ, χτυπώντας το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνετε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και σερβίρετε.

Υλικά
(για 4 άτομα)
 
  • μισό παριζάκι σε μπαστουνάκια
  • ποικιλία από πράσινα σαλατικά κομμένα
  • 1 αβοκάντο σε φέτες
  • 1 κόκκινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη
  • ½ αγγούρι σε στρογγυλές φέτες
  • μερικά ντοματάκια
  • 250γρ. χαλούμι σε κύβους
  • 1 κουταλιά ανάμικτη πιπεριά κοπανισμένη
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • αλάτι και πιπέρι
Σχετικά Προϊόντα