Χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα. Αλείφετε με βούτυρο 6 μικρές φόρμες (για ταρτελέτες) και ρίχνετε μέσα τα χτυπημένα αυγά μοιράζοντας τα ισομερώς. Ψήνετε σε μπαίν-μαρί μέσα σε φούρνο 200 βαθμών Κελσίου, μέχρις ότου πήξει το μίγμα. Στο μεταξύ κόβετε τις 6 φέτες ψωμιού (μόνο την ψίχα) στο μέγεθος του ανοίγματος της φορμίτσας και τις σωτάρετε σε σιγανή φωτιά με βούτυρο. Βάζετε τις 6 ροδέλες παριζάκι επάνω στα κρουτόν. Ξεφορμάρετε τις ομελέτες και τις τοποθετείτε στις φέτες. Σερβίρετε γαρνιρισμένο με τούφες μαϊντανό και με ψιλοκομμένο παριζάκι. Οι ομελέτες ταρτελίτσες είναι ένα πρωτότυπο πρώτο πιάτο ή μια ιδανική λύση για μπουφέ.