Αναμιγνύετε τη μορταδέλα, το παριζάκι κομμένο σε κυβάκια, το κρεμμύδι και το λαδόξυδο. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο, σκεπασμένο για 1 περίπου ώρα. Αναμιγνύετε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και τα προσθέτετε στο μίγμα της μορταδέλας με το παριζάκι. Προσθέτετε τα αυγά αφού τα κόψετε σε κομματάκια και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Πλένετε τις ντομάτες. Κόβετε κάθε ντομάτα σε 6 φέτες, χωρίς να φτάσετε στο σημείο του κοτσανιού, για να μην αποκοπούν οι φέτες. Τις ανοίγετε, τις πασπαλίζετε με αλάτι και βάζετε στο κέντρο από 1 γεμάτη κουταλιά μίγμα. Γαρνίρετε με μαύρες ελιές και σερβίρετε πάνω σε φύλλα σαλάτας.