Πίτσα πολύχρωμη
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
45 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Βάζετε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψάκι και την αλείφετε με τη μουστάρδα. Σοτάρετε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο ώσπου να μαλακώσουν. Βάζετε πάνω στη ζύμη τα κρεμμύδια, προσθέτετε το παριζάκι, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, την πιπεριά, τις ελιές, τη ρίγανη και πασπαλίζετε με το τυρί. Ψήνετε την πίτσα 20 με 25 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς. 

Υλικά
(για 4 άτομα)
 
  • έτοιμη βάση πίτσας
  • μισό παριζάκι κομμένο σε στρογγυλές φέτες
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 3 μέτρια κρεμμύδια σε ροδέλες
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι στραγγισμένο
  • 1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους
  • 5-6 φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
  • 6-7 ελιές μαύρες κομμένες στη μέση
  • 2 φλιτζάνια τυρί κίτρινο τύπου Ολλανδίας μαζί με κεφαλογραβιέρα, τριμμένα
  • ρίγανη
Σχετικά Προϊόντα