Φρυγανίζετε το ψωμί. Σοτάρετε τις φέτες ζαμπόν και ταυτόχρονα ετοιμάζετε τη σάλτσα. Λιώνετε δηλαδή το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, προσθέτετε προσεκτικά το κορν φλαουρ, την πάπρικα και τη μουστάρδα ανακατεύοντας διαρκώς και μετά προσθέτετε και το γάλα, λίγο λίγο, έως ότου πήξει ελαφρά η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτετε και το τριμμένο τυρί. Κατόπιν, αλείφετε κάθε φέτα φρυγανιάς με τη σάλτσα, βάζετε πάνω μια φέτα ζαμπόν και προσθέτετε πάλι λίγη σάλτσα από πάνω. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πράσινη σαλάτα.
(για 6 φέτες)